6. helmikuuta 2015

Love It. Expo Kouvola

Helmikuu lähti näyttävästi käyntiin messujen merkeissä. 
Kuun vaihteessa Kouvolan kaupungintalolla ensimmäistä kertaa järjestetty Love It. Expo toi innostusta ja inspiraatiota talven keskelle. Järjestäjän ajatuksena oli tuoda esiin elämän pieniä iloja arkeen ja juhlaan. Voiko parempaa teemaa ollakaan! Ajatus kulkee täysin blogini teeman kanssa. Messutila täynnä ihanuuksia, elämän pieniä valopilkkuja! Arjen tylsyyttähän tämä elämä on täynnä jos sitä ei keskity tarkemmin miettimään. Miksei siis välillä voisi pysähtyä tutkimaan mitä kaikkea pientä ihanaa arjen keskeltä voikaan löytyä.. 

Elämän pieniä iloja arkeen ja juhlaan
Kuva: www.loveitexpo.fi
Klikkaa tästä messujen viralliselle nettisivulle.

Love It. Expo toteutettiin ensimmäistä kertaa. Järjestäjänä toimiva Project Numerous kokosi yhteen laajan valikoiman elämyksiä ja ideoita aivan uudella konseptilla. Jopa 43 yritystä oli mukana tuomassa esille tuotteitaan sekä palveluitaan. Viime vuoden häämessut olivat ikäänkuin lämmittelyä tätä suurempaa kokonaisuutta varten. Kaupungintalon messutila oli täynnä ideoita kauneudesta, sisustuksesta, muodista, matkailusta, herkuista, kukista, urheilusta ja musiikista. Mukaan mahtui myös sushibaari, tatuointipiste, flippereitä sekä vapaa-ajan valikoimaa.

Vaikka töissä messuilla olinkin, niin tottakai siinä oli aikaa myös itse kierrellä ja tutkia messujen antia. Kävin ihastelemassa Lamykin's Cookhousen herkullista sushibaaria, Design Kellarin ihania uutuustuotteita sekä Ajan-Kellon upeita timanttisormuksia. Kouvolan Muste ja Reikä oli kasannut näyttävän messupisteen, jossa toteutettiin pieniä tatuointitöitä sekä tuotiin toimintaa suuremman yleisön nähtäväksi. Uusi tuttavuus oli myös hyvinvointia ja henkilöstövalmennusta tarjoava Ilonväläys, joka esitteli naurujoogaa näytetuntien muodossa.

Kuva: www.loveitexpo.fi
Lava täyttyi myös esityksistä molempina päivinä. 
Lauantaina messut aloitettiin Kouvolan Seudun Hiusyrittäjien järjestämällä kampauskilpailulla, jossa kuusi kampaamoalan oppilasta kisasivat parhaimman glamourhenkisen kampauksen tittelistä. Fantasiakampaukset olivat kisassa kiellettyjä, ja lopputuloksena olikin upeita klassisen kauniita kampauksia jokaisella mallilla, Huikean hienoa osaamista opiskelijoilta! Näillä taidonnäytteillä on helppo lähteä kohti ammattiuraa.

Lauantaina lavalla nähtiin myös Street Rhymes Rap -kilpailu sekä Fight Club Kouvolan huikea tankotanssi- sekä kamppailulajiesittely. Tankotanssi on noussut suosioon räjähdysmäisesti viimeisen parin vuoden aikana. Tuntivaihtoehtoja löytyy moneen lähtöön. Laji kehittää monipuolisesti koko kropan lihaksia sekä koordinaatiota, hikitreeni on takuuvarma! Tästä ehkä lisää myöhemmin...


Sunnuntain messupäivä aloitettiin myös kampauskilpailulla. Tällä kertaa lavalle saapui yhdeksän ammattilaista kisaamaan kauneimmasta glamourkampauksesta samoilla kriteereillä kuin opiskelijatkin. Upeita pukuja, kauniita malleja, huikean hienoja yksityiskohtaisia kampauksia!

Sunnuntain esiintymisistä vastasivat myös Fight Club Kouvolan tankotanssi- ja
kamppailulajiesittely sekä Studio Move Upin tanssinäytös.
Esityksestä toiseen meidät johdatti vankalla ammattitaidolla koko viikonlopun ajan
juontaja Junski - kukas muukaan!


Olihan sitä välillä tehtävä töitäkin. Messupisteellämme esittäytyi Kauneusakatemia Lumous sekä Itsenäiset Ihonhoitokonsultit, Mary Kay®. Esillä oli herkullinen kattaus värikosmetiikkaa,
suosituin ihonhoitosetti sekä tietysti lahjakorttiarvontaa. Kiinnostusta oli mukavasti koko viikonlopun ajan! Eikä suotta, sillä tarjoamamme palvelut ovat aivan maksuttomia. Tarjolla on ihonhoito- ja meikkineuvontaa, ohjelmaa tykytapahtumiin tai vaikka polttareihin, tai hemmotteluhetkeä ystävien kanssa.
Käytössä on eettinen, laadukas ja turvallinen tuotemerkki, jota on ilo edustaa. Lisää tietoa saat blogini välilehdistä sekä varmasti myös myöhemmin postauksissani. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan
Facebook-sivuihin sekä Webshopiin!




Messuilla työskentely ei ole helpoimmasta päästä. On seisottava korkkareilla koko viikonloppu, oltava asiakkaille läsnä sekä siedettävä joka puolelta kuuluvaa hälinää... Mutta ihanaa se on! Saa olla ihmisten ilmoilla, näkee ja kokee itsekin messut, tapaa tuttuja, ajautuu hyviin keskusteluihin, löytää uusia elämyksiä.. Voisi sitä huonompiakin työjuttuja olla!

Nirvana Wellness & Tea Shop esitteli näyttävästi toimintaansa. Monipuoliset teevalikoimat ja teen valmistaminen maistettavaksi houkuttelivat messuväkeä pöydän ääreen. Oli mielenkiintoista nähdä miten teetä oikealla tavalla valmistetaan, miten veden lämpötilalla on väliä sekä miten teelehtiä ja -käpyjä käytetään. 

Nirvana järjestää toimitiloissaan viikoittain teetorstain. Teestä sekä teeseurasta voi tällöin 
nauttia iltakahdeksaan saakka. Tämä täytyy kyllä kokea!

Pääsin testaamaan myös Nirvanan Wellness-puolta hoitonäytteen myötä. 
Testissä oli energisoiva vartalohoito - Tok Sen. Hoidon alussa suljetaan silmät sekä korvien taustalle sivellään yrttivoidetta, jonka ideana on sulkea yksi aisti (näkö) ja aktivoida toinen (haju). Voiteen tuoksu oli huumaavan pehmeä. Se auttoi rentoutumaan hoitoa varten. 
Hoidossa yhdistetään thaimaalaista aromaterapiaa, energialinjoja sekä musiikkia. 
Tok Sen -energiavasaralla naputellaan rytmin mukaisesti hermoratoja sekä akupisteitä ja näin voidaan vähentää lihasjäykkyyttä, rentouttaa sekä avata energiatukoksia. 


Tok Sen

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja niin myös nämä mukavat messut! Kun messuovet suljettiin ja korkkarit lensivät nurkkaan oli aika vihdoin huokaista helpotuksesta ja nauttia onnistuneesta viikonlopusta. Mitenpä muutenkaan kuin Pol Roger -shampanjabaarissa.

Shampanjabaari yhdessä Hyvinsyöntipaikka Olén ja Voikkaan Klubin kanssa oli näyttävä kokonaisuus. Laadukasta herkuttelua sydämellisellä palvelulla on vaikea nykyään löytää. Tässä sitä on, todellista arjen luksusta.


Love It. Expo keräsi viikonlopun aikana n. 850 vierailijaa hankkimaan elämyksiä ja fiiliksiä. Määrä oli ihan hyvä ensimmäiseksi kerraksi. Nyt vain toivomme jatkuvuutta tapahtumalle, jotta se pääsee kehittymään ja laajenemaan entisestään. Mielestäni ajankohta on loistava. Kouvola kaipaa pientä piristystä keskelle talvea. Messuista jäi hyvä fiilis ja toivon, että niistä puhutaan vielä pitkään. Suuri kiitos järjestäjälle, vieraille ja kaikille edustajille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti