15. helmikuuta 2015

Ystävänpäivä Joka Päivä

Hyvää Ystävänpäivää - tänäänkin!

Ystävänpäivänä ei Suomessa niinkään etsitä Sitä Oikeaa, vaan muistetaan läheisiä ystäviä pienillä lahjoilla tai herkuilla, lähetetään ystävänpäiväkortteja ja ostetaan kukkia. Nykyään korttien kirjoituskin alkaa olla hiljalleen historiaa, kun on siirrytty Facebookin ystävänpäivätoivotuksiin. Näin tietysti tavoitetaan useita ystäviä samaan aikaan, eihän sekään huono juttu ole. Kyllä se huomaavaisuus ja rakkaus välittyy myös Facebookin kautta. Siellä jopa näkee sitä päivittäin..


Bellis Way Of Life


Niin, miksei joka päivä voisi juhlia ystävänpäivää?

Kuinka hyvä mieli tuleekaan, kun yllättää ystävän ihan tavallisena tiistaina. Lähettää vaikka viestin tai postikortin ihan vaan kertoakseen kuulumisia tai osoittaakseen, että toinen on ollut mielessä. Tai vie vaikka omatekemiä herkkuja tai pienen yllätyslahjan toisen työpaikalle. Entäs se jos joku ostaa kukkia.. Wau! Kukapa ei pienistä huomionosoituksista pitäisi ja tulisi onnelliseksi. Entäpä lahjan antaja sitten, hänelle vasta hyvä mieli tuleekin saadessaan ystävän tuntemaan itsensä tärkeäksi.


Bellis Way Of Life


Oma ystävänpäivä meni töitä tehdessä ja synttärijuhlissa. 
Kauneusakatemia Lumouksen upeat studiotilat Kouvolankadulla ovat toimineet työpaikkanani 
jo kohta vuoden. Siellä järjestetään asiakastapaamisia ajanvarauksella, koulutuksia, hyväntekeväisyystapahtumia.. välillä juhlitaankin! 
Lumouksen kauniista tiloista sekä mahdollisuuksista lisää myöhemmin.


Bellis Way Of Life


Eiliseen työpäivään mahtui ihania asiakaskohtaamisia, kevään aikataulutusta, varaston järjestelyä sekä herkullisia pieniä ystävänpäivälahjoja..


Bellis Way Of Life


Ainiin, sain myös hommattua vihdoinkin paremmat välineet valokuvaukseen! 
Ensimmäinen järkkäripaketti käsissä ja hurjan paljon opeteltavaa tiedossa.. Täytyy tutkia josko lähiaikoina löytyisi valokuvauskursseja ja kyllälhän nettikin on täynnä ohjeita aloittelijalle. Innostus on kova, onhan se hyvin palkitsevaa kun näkee oppimista ja kehitystä omissa kuvissaan ja löytää uusia vinkkejä. Tätä oppimatkaa pääsette seuraamaan tässä kevään mittaa myös.. Pysykäähän kuulolla!


Bellis Way Of Life


Tänään on laskiaissunnuntai ja ilma on mitä mahtavin! Kohta kamera käteen ja nauttimaan kauniista maisemista ja kuvauskohteista. Joutuu sitä ehkä pulkkamäkeäkin testaamaan.. 
Aurinkoista päivää!













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti